Obrazovanje ispred svega!
Znanje iznad cene!

Visoka škola modernog biznisa obrazuje studente na osnovnim i na diplomskim akademskim studijama. Inače, akademske studije omogućuju studentima da nastave školovanje i da se doživotno usavršavaju, te posle završenih osnovnih akademskih studija, bez prepreka mogu da nastave školovanje na master ili doktorskim studijama.

Škola upisuje studente u junskom i septembarskom upisnom roku na dva akreditovana, akademska studijska programa: Menadžment u savremenom biznisu, na osnovnim studijama (98 studenata) i Menadžment u uslužnom biznisu, na master studijama (50 studenata). Osnovne studije traju tri, a master studije dve godine. Konkurs za upis u predstojećem septembarskom upisnom roku možete preuzeti ovde.

Opširnije...

Visoka škola modernog biznisa nagrađuje najbolje rangirane kandidate stipendijom za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Upis 2014 / 2015

Buduće kolege,

dokumenta za upis u septembarskom upisnom roku možete dostaviti svakog radnog dana od 10:00 do 17:00h, do 24. septembra 2014. godine.

Održano takmičenje “Kreativni biznis kup mladih Srbije 2014”

U Visokoj školi modernog biznisa je održano takmičenje “Kreativni biznis kup mladih Srbije 2014” za juniore iz kreativnih industrija.

Takmičenje je realizovano u saradnji sa Klasterom kreativnih industrija Vojvodine.

Opširnije...

Studenti MBS u poseti čuvenom beogradskom hotelu Moskva

Studenti III godine Visoke škole modernog biznisa imali su veliku čast da 29. maja posete hotel Moskva, jedan od najlepših beogradskih hotela, gde ih je primila Milica Šćepanović, marketing menadžer hotela.

Opširnije...

Studentska praksa – korak ka zaposlenju

Visoka škola modernog biznisa je sklopila ugovor sa nekoliko renomiranih organizacija u kojima studenti mogu na praktičan način da primene ono što su naučili. Zahvaljujući saradnji koju Visoka škola modernog biznisa ima sa svetski priznatim kompanijama Milesi&partners iz Beograda i Carnex iz Vrbasa, studentima je omogućeno da se kroz studentsku praksu u trajanju od 1 do 3 meseca upoznaju sa životom unutar kompanije, načinima rada, kao i da steknu praktična znanja iz oblasti koje su odabrali za svoj budući poziv. Studentima Visoke škole modernog biznisa je pružena prilika da kroz studentsku praksu učestvuju u organizaciji Serbia Fashion Week i na taj način steknu potrebna iskustva iz oblasti menadžmenta događaja.

Opširnije...