Obrazovanje ispred svega!
Znanje iznad cene!

Visoka škola modernog biznisa obrazuje studente na osnovnim i na diplomskim akademskim studijama. Inače, akademske studije omogućuju studentima da nastave školovanje i da se doživotno usavršavaju, te posle završenih osnovnih akademskih studija, bez prepreka mogu da nastave školovanje na master ili doktorskim studijama.

Škola upisuje studente u junskom i septembarskom upisnom roku na dva akreditovana, akademska studijska programa: Menadžment u savremenom biznisu, na osnovnim studijama (98 studenata) i Menadžment u uslužnom biznisu, na master studijama (50 studenata). Osnovne studije traju tri, a master studije dve godine. Konkurs za upis u predstojećem septembarskom upisnom roku možete preuzeti ovde.

Kako bi izašla u susret zahtevima tržišta i svojim studentima omogućila brže zapošljavanje, Visoka škola modernog biznisa je modulirala program na osnovnim akademskim studijama.

Tako će studenti od školske 2015/2016. god. moći da biraju izmedju četiri ponuđena modula: Poslovni menadžment, Marketing menadžment, Menadžment organizacione bezbednosti i Menadžment poslovne informatike.

Opširnije...

Visoka škola modernog biznisa nagrađuje najbolje rangirane kandidate stipendijom za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Realizovan kurs „Uvod u poslovni engleski jezik“

Dodeljivanjem sertifikata završen je kurs „Uvod u poslovni engleski jezik“, koji je organizovao Centar za razvoj projekata Visoke škole modernog biznisa iz Beograda.

Opširnije...

Kviz „MARKETING CHALLENGE“ dobio pobednika

U svečanoj sali Visoke škole modernog biznisa, 25. marta 2015. god., održan je kviz „MARKETING CHALLENGE“. Igre su bile fokusirane na marketing u različitim privrednim segmentima, kao i u različitim industrijama, poput filmske, muzičke i sportske.

Opširnije...

Kviz "Marketing Challenge"

KVIZ „MARKETING CHALLENGE“, na kome će se takmičiti učenici iz pet beogradskih srednjih škola, održaće se 25. marta 2015. god., u svečanoj sali Visoke škole modernog biznisa, u ulici Narodnih heroja 30, na prvom spratu, sa početkom u 17 časova.

Opširnije...

Studentska praksa – korak ka zaposlenju

Visoka škola modernog biznisa je sklopila ugovor sa nekoliko renomiranih organizacija u kojima studenti mogu na praktičan način da primene ono što su naučili. Zahvaljujući saradnji koju Visoka škola modernog biznisa ima sa svetski priznatim kompanijama Milesi&partners iz Beograda i Carnex iz Vrbasa, studentima je omogućeno da se kroz studentsku praksu u trajanju od 1 do 3 meseca upoznaju sa životom unutar kompanije, načinima rada, kao i da steknu praktična znanja iz oblasti koje su odabrali za svoj budući poziv. Studentima Visoke škole modernog biznisa je pružena prilika da kroz studentsku praksu učestvuju u organizaciji Serbia Fashion Week i na taj način steknu potrebna iskustva iz oblasti menadžmenta događaja.

Opširnije...