Obrazovanje ispred svega!
Znanje iznad cene!

Visoka škola modernog biznisa obrazuje studente na osnovnim i na diplomskim akademskim studijama. Inače, akademske studije omogućuju studentima da nastave školovanje i da se doživotno usavršavaju, te posle završenih osnovnih akademskih studija, bez prepreka mogu da nastave školovanje na master ili doktorskim studijama.

Škola upisuje studente u junskom i septembarskom upisnom roku na dva akreditovana, akademska studijska programa: Menadžment u savremenom biznisu, na osnovnim studijama (98 studenata) i Menadžment u uslužnom biznisu, na master studijama (50 studenata). Osnovne studije traju tri, a master studije dve godine. Konkurs za upis u predstojećem upisnom roku možete preuzeti ovde.

Kako bi izašla u susret zahtevima tržišta i svojim studentima omogućila brže zapošljavanje, Visoka škola modernog biznisa je modulirala program na osnovnim akademskim studijama.

Tako će studenti od školske 2015/2016. god. moći da biraju izmedju četiri ponuđena modula: Poslovni menadžment, Marketing menadžment, Menadžment organizacione bezbednosti i Menadžment poslovne informatike.

Opširnije...

Visoka škola modernog biznisa nagrađuje najbolje rangirane kandidate stipendijom za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Atletski klub „Crvena zvezda“ i Visoka škola modernog biznisa potpisali su ugovor o saradnji

U cilju razvoja sporta i obrazovanja, kao važnih nosilaca napretka omladine i društva Visoka škola modernog biznisa i Atletski klub „Crvena zvezda“ potpisali su 24. juna 2015. godine ugovor o poslovnoj saradnji.

Opširnije...

Miloš Vasić osvojio bronzanu medalju

Naš student Miloš Vasić osvojio je bronzanu medalju u dvojcu bez kormilara sa Nenadom Beđikom na EP za seniore, održanom  31. maja 2015. u Poljskoj.

Visoka škola modernog biznisa čestita Milošu Vasiću na postignutom uspehu.

MBS u Karlovačkoj gimnaziji

U utorak 12.aprila 2015. godine Visoka škola modernog biznisa održala je zanimljivu prezentaciju iz oblasti Menadžmenta i marketinga u Karlovačkoj gimnaziji i time informisala đake najstarije srpske gimnazije o svojim studijskim programima i mogućnostima koje im obrazovanje iz tih obasti nudi.

Opširnije...

Studentska praksa – korak ka zaposlenju

Visoka škola modernog biznisa je sklopila ugovor sa nekoliko renomiranih organizacija u kojima studenti mogu na praktičan način da primene ono što su naučili. Zahvaljujući saradnji koju Visoka škola modernog biznisa ima sa svetski priznatim kompanijama Milesi&partners iz Beograda i Carnex iz Vrbasa, studentima je omogućeno da se kroz studentsku praksu u trajanju od 1 do 3 meseca upoznaju sa životom unutar kompanije, načinima rada, kao i da steknu praktična znanja iz oblasti koje su odabrali za svoj budući poziv. Studentima Visoke škole modernog biznisa je pružena prilika da kroz studentsku praksu učestvuju u organizaciji Serbia Fashion Week i na taj način steknu potrebna iskustva iz oblasti menadžmenta događaja.

Opširnije...