Obrazovanje ispred svega!
Znanje iznad cene!

Visoka škola modernog biznisa obrazuje studente na osnovnim i na diplomskim akademskim studijama. Inače, akademske studije omogućuju studentima da nastave školovanje i da se doživotno usavršavaju, te posle završenih osnovnih akademskih studija, bez prepreka mogu da nastave školovanje na master ili doktorskim studijama.

Škola upisuje studente u junskom i septembarskom upisnom roku na dva akreditovana, akademska studijska programa: Menadžment u savremenom biznisu, na osnovnim studijama (98 studenata) i Menadžment u uslužnom biznisu, na master studijama (50 studenata). Osnovne studije traju tri, a master studije dve godine. Konkurs za upis u predstojećem upisnom roku možete preuzeti ovde.

Kako bi izašla u susret zahtevima tržišta i svojim studentima omogućila brže zapošljavanje, Visoka škola modernog biznisa je modulirala program na osnovnim akademskim studijama.

Tako će studenti od školske 2015/2016. god. moći da biraju izmedju četiri ponuđena modula: Poslovni menadžment, Marketing menadžment, Menadžment organizacione bezbednosti i Menadžment poslovne informatike.

Opširnije...

Visoka škola modernog biznisa nagrađuje najbolje rangirane kandidate stipendijom za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

MBS u Karlovačkoj gimnaziji

U utorak 12.aprila 2015. godine Visoka škola modernog biznisa održala je zanimljivu prezentaciju iz oblasti Menadžmenta i marketinga u Karlovačkoj gimnaziji i time informisala đake najstarije srpske gimnazije o svojim studijskim programima i mogućnostima koje im obrazovanje iz tih obasti nudi.

Opširnije...

Visoka škola modernog biznisa u poseti Četrnaestoj beogradskoj gimnaziji.

Visoka škola modernog biznisa u poseti Četrnaestoj beogradskoj gimnaziji.

Opširnije...

Gostovanje Doc. dr Aleksandre Brakus u programu Radija B92

U četvrtak 7.maja 2015.godine voditeljka radija B92 Una Senić ugostila je Doc. dr Aleksandru Brakus iz Visoke škole modernog biznisa. Slušaoci su imali prilike da se informišu na temu Medijske pismenosti.

Opširnije...

Studentska praksa – korak ka zaposlenju

Visoka škola modernog biznisa je sklopila ugovor sa nekoliko renomiranih organizacija u kojima studenti mogu na praktičan način da primene ono što su naučili. Zahvaljujući saradnji koju Visoka škola modernog biznisa ima sa svetski priznatim kompanijama Milesi&partners iz Beograda i Carnex iz Vrbasa, studentima je omogućeno da se kroz studentsku praksu u trajanju od 1 do 3 meseca upoznaju sa životom unutar kompanije, načinima rada, kao i da steknu praktična znanja iz oblasti koje su odabrali za svoj budući poziv. Studentima Visoke škole modernog biznisa je pružena prilika da kroz studentsku praksu učestvuju u organizaciji Serbia Fashion Week i na taj način steknu potrebna iskustva iz oblasti menadžmenta događaja.

Opširnije...