Obrazovanje ispred svega!
Znanje iznad cene!

Visoka škola modernog biznisa obrazuje studente na osnovnim i na diplomskim akademskim studijama. Inače, akademske studije omogućuju studentima da nastave školovanje i da se doživotno usavršavaju, te posle završenih osnovnih akademskih studija, bez prepreka mogu da nastave školovanje na master ili doktorskim studijama.

Škola upisuje studente u junskom i septembarskom upisnom roku na dva akreditovana, akademska studijska programa: Menadžment u savremenom biznisu, na osnovnim studijama (98 studenata) i Menadžment u uslužnom biznisu, na master studijama (50 studenata). Osnovne studije traju tri, a master studije dve godine. Konkurs za upis u predstojećem septembarskom upisnom roku možete preuzeti ovde.

Opširnije...

Visoka škola modernog biznisa nagrađuje najbolje rangirane kandidate stipendijom za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Rukometašici Ivani Filipović i obrazovanje ide od ruke

MBS stalno prati rad svojih sadašnjih i diplomiranih studenata, i raduje se njihovim uspesima. Ovom prilikom predstavljamo karijerni put rukometašice Ivane Filipović, koja je student III godine osnovnih akademskih studija Visoke škole modernog biznisa.

Opširnije...

HR konferencija "Upravljanje kvalitetom ljudskih resursa – savremeni trendovi"

U velikoj sali Visoke škole modernog biznisa u Beogradu, 23. i 24. Oktobra 2014. godine održana je HR konferencija "Upravljanje kvalitetom ljudskih resursa –savremeni trendovi".

Opširnije...

Međunarodna konferencija "Menadžment, preduzetništvo i investicije u funkciji privrednog rasta i zapošljavanja"

Međunarodna konferencija pod nazivom “Menadžment, preduzetništvo i investicije u funkciji privrednog rasta i zapošljavanja u Srbiji”, održana je 3. oktobra 2014. godine, u prostorijama Visoke škole modernog biznisa.

Opširnije...

Studentska praksa – korak ka zaposlenju

Visoka škola modernog biznisa je sklopila ugovor sa nekoliko renomiranih organizacija u kojima studenti mogu na praktičan način da primene ono što su naučili. Zahvaljujući saradnji koju Visoka škola modernog biznisa ima sa svetski priznatim kompanijama Milesi&partners iz Beograda i Carnex iz Vrbasa, studentima je omogućeno da se kroz studentsku praksu u trajanju od 1 do 3 meseca upoznaju sa životom unutar kompanije, načinima rada, kao i da steknu praktična znanja iz oblasti koje su odabrali za svoj budući poziv. Studentima Visoke škole modernog biznisa je pružena prilika da kroz studentsku praksu učestvuju u organizaciji Serbia Fashion Week i na taj način steknu potrebna iskustva iz oblasti menadžmenta događaja.

Opširnije...